dilluns, 22 de desembre del 2014

BON NADAL!!!!


CARTA DEL NEN JESÚS

Benvolguts germanets i germanetes:

Si al mirar el portal i veure-hi el Nen Jesús, al costat de Josep i Maria, us ompliu de fe en què Déu es va fer nen, un nen com qualsevol de vosaltres, i que és el Déu-germà que està sempre amb nosaltres.

Si aconseguiu veure en els altres nens i nenes, especialment en els més pobres, la presència amagada del nen Jesús naixent dins d'ells.

Si al mirar el pessebre i veure Jesús pobrament vestit, gairebé nu, us recordeu de tants nens igualment mal vestits, i us fa mal en el fons del cor aquesta situació inhumana, i voldríeu compartir el que teniu, i desitgeu des d'ara canviar aquestes coses quan sigueu grans perquè no hi hagi mai més nens i nenes que ploren de gana i de fred.

Si en descobrir els tres Reis Mags que porten regals al Nen Jesús penseu que fins i tot els reis, els caps d'estat i altres persones importants de la humanitat vénen d'arreu del món per contemplar la grandesa amagada d'aquest petit Nen que plora.

Si en veure en el naixement la vaca, el burret, les ovelles, les cabretes, els gossos, els camells i l'elefant, penseu que tot l'univers està també il·luminat pel diví Infant i que tots, estrelles, sols, galàxies, pedres, arbres, peixos, animals i nosaltres, els éssers humans, formem la Gran Casa de Déu.


Si mireu al cel i veieu l'estrella amb la seva cua lluminosa i recordeu que sempre hi ha una Estrella com la de Betlem damunt vostre, que us acompanya, us il·lumina, i us mostra els millors camins.

Si afineu bé l’oïda i escolteu a través dels sentits interiors una música suau i celestial com la dels àngels en els camps de Betlem, que anunciaven pau a la Terra.

Sapigueu, aleshores, que jo, el Nen Jesús, estic naixent de nou i renovant el Nadal. Estaré sempre a prop, caminant amb vosaltres, plorant amb vosaltres i jugant amb vosaltres, fins al dia en què tots, humanitat i univers, arribem a la Casa de Déu, que és Pare i Mare d'infinita bondat, per ser junts eternament feliços com una gran família reunida.

Firmat: Nen Jesús

Betlem, 25 de desembre de l’any 1
(escrit per Leonardo Boff)